Respond
 

DET SIGER DE OM RESPOND

Strategisk Kommunikationsrådgiver
"
Det sker kun sjældent, at jeg oplever et træningsforløb, der virkelig rykker mig. Et forløb, hvor jeg rives så meget ud af min dagligdag og comfort zone, at virkelig læring sætter ind. Et forløb, hvor rammer, undervisere, deltagere, gæster og indhold får alt til at gå op i en højere enhed. Sådan et forløb oplevede jeg, da jeg blev certificeret Strategisk Kommunikationsrådgiver hos Sascha Amarasinha og Anne Katrine Lund. Certificeringen kan varmt anbefales til alle, der arbejder med kommunikationsrådgivning."

 

Christian Jørgensen, Communications Manager,

Region Nordjylland
 "Sascha er meget kompetent inden for feltet strategisk kommunikation. På kurset øste hun af sin store viden og erfaringer om de udfordringer, vi står overfor. Der var et godt mix af teori med konkrete eksempler og praktiske øvelser. Sascha var fantastisk god til at lytte og inddrage det sagte i undervisning. Hendes undervisning var meget nærværende, motiverende og målrettet".

Erik Hagen Jørgensen, Kommunikationschef.
 

Kaospiloterne
"Introduktionen til de 8 Intelligenser og brugen af dem i en Rådslagning var både inspirerende og yderst brugbar. Sascha formåede at møde os der, hvor vi var og sørgede for, at det gav mening for os alle. Personligt har jeg fået et redskab til bedre at kunne identificere, hvad der mangler i en given arbejdssituation; hvad der skal kaldes frem i mig selv eller i andre for at vi kan bevæge os fremad. En vigtig lederegenskab, hvis du spørger mig."
 

- Oliver Lewis Christensen, 3. års-studerende på Kaospiloterne

 

 

Roskilde Bibliotekerne
“Vi havde en rigtig fin dag med gode og inspirerende oplæg fra både Sascha Amarasinha og Berrit Kvorning, og samtidig fik vi gennemgået mange relevante kommunikative situationer til brug i dagligdagen. Som sagt en fin dag, hvor medarbejderne deltog livligt og fik en masse 'med hjem'."

 

Bodil Rømer,

Afsnitsleder

 

 

Lundbeck AS

"Sascha Amarasinha formår at skabe løsningsforslag og at drive initiativer på tværs af den traditionelle fagfunktionsopdeling i en virksomhed. Hun er god til at skabe rum for udnyttelse af synergier og vidensdeling."

 

Nils Munck,

HR-direktør
 

Lyngby Tårbæk Kommune 
Programmet "Hvorfor overhovedet kommunikere" satte gang i både tanker, ord og krop. Kombinationen mellem retoriske oplæg, historiefortælling og øvelser på gulv med skuespillere gav samtlige deltagere på Lyngby Tårbæk Kommunes årlige lederkonference en ny måde at se sig selv som kommunikerende leder. Jeg kan varmt anbefale Sascha Amarasinha og hele teamet til alle, som vil arbejde mere  bevidst med kommunikation.
 
Gitte Rasmussen,
Skoleleder

 

Update

”De studerende er altid super tændte og parate til at kaste sig ud i at arbejde med historiefortælling, når Sascha har været på besøg. Hendes engagement, professionalisme og alle de mange gode eksempler får åbnet for et univers, hvor de menneskelige og farverige historier bor. Og så bliver man i godt humør af at høre på Sascha. Anbefales på det kraftigste.”

 

Hanne B. Jørgensen,

Ekstern lektor på Strategisk Kommunikation og kommunikationsrådgiver i Skolestyrelsen


Deltagerne ved kurset Strategisk Kommunikationsrådgiver
Det er en flot balance de to undervisere har skabt mellem at give faglige input og anspore til personlige overvejelser. Underviserne har være meget skarpe til at koble fagstof og øvrige input til de arbejdesrammer, kursisterne fungere i - og hele tiden opfordret til, at kursistene relaterede stoffet til arbejdssituationen. De har i øvrigt været rigtig gode til at formidle egne, personlige erfaringer, hvilket vi jo også har fået fra gæsterne udefra sammen med deres faglige erfaringer.

Sascha er for mig "den blide" men absolut lige så kompetente som Anne Katrine. Hun repræsenter en anden tilgang til stoffet og befinder sig på et lidt højere kosmisk niveau, hvilket gør, at de stærke kvinder supplerer hinanden som ris alamande med kirsebær.

Foruden topkarakterer på ovenstående punkter har det været meget inspirerende at opleve en underviser med så stor faglighed, personlighed, lydhørhed og evne til at se og forstå hver enkelt kursists situation.

Jeg anser Anne Katrine og Sascha for at være fantastiske undervisere samt personlige og faglige rådgivere. Det burde være alle kommunikationsfolk forundt at komme på dette forløb. Jeg har fået skærpet mine pointer, og jeg har fået værktøjer til at se mig selv og min organisation i et nyt lys. Pointen om, at vi som kommunikationsfolk skal kunne afsætte os selv, og det vi laver ud fra både et økonomisk og et organisatorisk synspunkt. Det passer godt til min indstilling til kommunikationsarbejdet.

  

SIMI, Scandinavian International Management Institute

”Jeg har igennem adskillige år haft fornøjelsen at arbejde tæt sammen med Sascha Amarasinha. Sascha har for mig altid stået som den ideelle kommunikationsrådgiver, hvor ærlighed og stor integritet går hånd i hånd med en med sund forretningsmæssig tilgang til kommunikation. Sascha springer aldrig over, hvor gærdet er lavest, men går altid efter den rigtigste løsning, også selvom den vej er sværere farbar. Og det hænger igen sammen med den høje grad af integritet, der driver hende.”

 

Jesper Christiansen,

Program Director


Metroselskabet
"Når man fra stolen i sit gamle job begynder at spejde efter nye muligheder, synes horisonten ofte lidt tåget.  Sascha Amarasinha fra Respond gav mig en værdifuld støtte til afdækning af mine personlige kompetencer, mål og muligheder. Arbejdsprocessen forblev min egen, men via fem samtalesessioner over nogle måneder fik jeg med- og modspil til et længe tiltrængt karrierespring
.
Thue Ravn,

Tidligere informations- og marketingchef i Metroselskabet - nu selvstændig konsulent".

 

 Instittutet for Fremtidsforskning

"Sascha Amarasinha er et fantastisk menneske at være sammen med. Hun deler med rund hånd ud af sin gode energi, fagligt relevante erfaring og viden og kommer også gerne med rammende og nye perspektiver på din problemstilling eller udfordring. Hun er fuld af et givende match mellem det legende og resultatorienterede. Sascha kan sætte ord på dine udfordringer, og hun kan skabe de rammer, der skal til for at udnytte de nye muligheder, det giver. Hun er både nærværende, åben og modig - og så er hun den skønneste historiefortæller, jeg har mødt!"

 

Gitte Larsen,

Fremtidsforsker og redaktør af FO/Fremtidsorientering

 

 

KODA

”Når beslutninger, budskaber eller nye erkendelser tager form omkring et mødebord, er nogle informationer altid åbenlyse for alle. Men der er også altid forhold, der – bevidst eller ubevidst - overses, fortrænges eller nedprioriteres. Sascha har evnen til inspirerende og ubureaukratisk at supplere projekter og processer med oplevelsen af, at der undervejs åbner nye vinduer til gavn for både engagement og slutresultat.”

 

Henrik Harring Jørgensen,

Kommunikationschef

 

 

Erhvervsakademiet Nordsjælland

”Sascha satte med en rådslagning, et såkaldt Wisdom Council, en fint punktum for mellemledernes udviklingsrejse på Erhvervsakademiet. Dagen var på en og samme tid en spændende oplevelse for alle sanserne og en anledning til at reflektere over egen rolle i helheden, både her & nu og i fremtiden. Værktøjerne fra Earth Wisdom traditionen giver bestemt mening i en moderne lederes hverdag og er samtidigt både lettilgængelige samt har en ikke ubetydelig værdighed.”

 

Lone Colding,

Områdeleder

 

 

Esbjerg Erhvervskvinder

"Alle har travlt – og alle prioriterer deres tid meget grundigt. Det er derfor vigtigt at vælge sine netværk med omhu. Men hvordan sikrer man, at man får netværksrelationer til netværksresultater? Det var den udfordring, vi stillede Sascha overfor! Og ganske som forventet løste hun opgaven med bravour på hendes sædvanlige rolige og engagerende måde. Vi fik redskaber med hjem "her og nu".
Men ikke nok med udfordringen blev løst. Vi fik samtidig øvet os i netværksdating. Vi er nu rustet til at fortsætte vort arbejde i erhvervsforeningen. Og alle har efterfølgende rost medlemsarrangementet"

  

Liza Brinch,

Formand Erhvervskvinder, Esbjerg 


 

 
Hvert øjeblik har du muligheden for at vælge, hvordan du vil agere på, det du oplever.

Reaktion eller respons?
Frygt eller accept?
Hvad er der brug for?
 

Respond - Center for Communication and Evocative Leadership, Wildersgade 43. st, 1408 KBH K
Lav din egen hjemmeside med mono.net