Hvem står bag Respond?

Sascha Amarasinha, Direktør og strategisk rådgiver

Jeg er strategisk kommunikationsrådgiver, lederudvikler, forfatter og fortæller. Respond arbejder både strategisk og kreativt med udvikling, rådgivning og træning. Jeg trækker på mere end 25 år som journalist (DMJX) og kommunikationsansvarlig på toplederniveau og kombinerer min forretnings- og organisationsforståelse med kreativitet, situationsfornemmelse og menneskekundskab.

Intentionen med mit arbejde er at fremme en tankegang og et sprogbrug – en kommunikation – som er klar, relevant og anerkendende. Jeg brænder for at lære mine kunder at finde deres unikke måde at formidle og handle på, så de fremkalder og motiverer andre til at bidrage med deres visdom og handlinger til gavn for helheden.

CV ’et på 100 ord

Siden 2007 har jeg været selvstændig rådgiver med egen virksomhed. Herudover har jeg fast samarbejde med Anne Katrine Lund i Rådgiver!Nu regi, med Teknologisk Institut og med Danmarks Medie- og Journalisthøjskole DMJX.

Tidligere har jeg haft en lang karriere i Danmarks største mediekoncernen Egmont, det internationale konsulenthuset Accenture og dagligvarekoncernen Coop. Jeg har også været ansat på TV-avisen DR og i rådgivningsvirksomheden Right Kjaer og Kjerulf.

Foruden uddannelsen som journalist er jeg certificeret ICC-coach Council Guide fra Ehama Institute og den første som blev certificeret til at bruge lederværktøjet Kommunikationsspejlet. Jeg opdaterer løbende min viden med relevant efteruddannelse og inspiration. 

Det ikke-formelle

Jeg er menneske, kæreste, søster, datter, ven og nysgerrig på livet. En af heldigvis mange, der gerne vil gøre en positiv forskel i verden. Jeg er optaget af bæredygtighed og ansvarlighed. Mine personlige mærkesager er beskyttelse af bier (især de vilde bier), sikring af rent vand I hav og hane samt ligestilling mellem kønnene. Da jeg valgte netop de tre områder for en del år siden, var det bl.a. for at zoome lidt ind fra ”jeg må redde hele verden på en gang” tankegangen. Men som med alt, hvad man fokuserer på: jo mere jeg sætter mig ind i temaerne, jo mere komplekst bliver det.

Mere?

Den lidt længere version af mit CV kan du læse her, hvis du orker. Du kan også se LinkedIn-beskrivelsen, hvis du bedre kan lide at blive klogere på potentielle samarbejdspartnere af den vej. Min tilgang til kommunikation og ledelse har jeg også beskrevet i en række bøger og artikler.

Fang mig på LinkedIn