Lederudvikling – Redskaber og selvindsigt

Vejen til at blive en tydelig leder er ikke ens for alle.

Vil du være den slags menneske, som andre lytter til med tillid og opmærksomhed? Vi lader os ikke længere lede af chefer med striber på skulderen, men af mennesker som deler deres drømme og inviterer os med på rejsen. Den, som forstår at lede sig selv og inspirere andre med sine ord og handlinger, vil stå i spidsen for mange af de forandringer, som en mere bæredygtig fremtid kalder på.

For dig som har modet til at vælge Respond som din guide, rummer vejen en stor portion personlig udvikling. Derfor skal træningen næsten altid designes og skræddersyes til netop dit behov og den opgave, du har taget på dig.

Med udgangspunkt i Evocative Leadership lærer du at kommunikere fra et stærkt og roligt sted og kan motivere samt inspirere andre til at bidrage med det bedste, de har.

Respond giver dig 1:1 executive coaching, sparring og mentoring, hvor vi udelukkende fokuserer på din udvikling og udfordringer med lederrollen. Måske vil du hellere have on-the-job rådgivning efter møder og præsentationer. Måske vil du reflektere over dit personlige lederkodeks på et retreat eller søge indsigt via en vision quest.