Hvem står bag Respond?

Sascha Amarasinha, Direktør og strategisk rådgiver

Fra stort til selvstændig

Siden 2007 har jeg arbejdet som strategisk kommunikationsrådgiver med min egen virksomhed Respond. Tidligere var jeg bl.a. ansvarlig for koncernkommunikationen i Danmarks største mediekoncern Egmont, det internationale konsulenthus Accenture og dagligvarekoncernen Coop. Jeg har også været ansat på TV-avisen Danmarks Radio og i rådgivningsvirksomheden Right Kjaer og Kjerulf.

Kommunikation til gavn for helheden

Intentionen med mit arbejde er at fremme en tankegang og et sprogbrug – en kommunikation – som er klar, relevant og anerkendende. Jeg insisterer på, at mine kunder lærer at finde netop deres unikke og specifikke måde at formidle og handle på. Mine kunder opnår læring, så de fremkalder og motiverer andre til at bidrage med deres visdom og handlinger til gavn for helheden.

Erfaringer og ny forskning

Ved at trække på mine erfaringer og indblik i den nyeste forskning kombinerer jeg min forretnings- og organisationsforståelse med kreativitet, situationsfornemmelse og menneskekundskab.

Det har efterhånden mange danske og internationale virksomheder, interessefælleskaber og organisationer gennem årene oplevet. 

Læs mere her

Herudover har jeg fast samarbejde med Anne Katrine Lund i Rådgiver!Nu regi, med Teknologisk Institut og med Danmarks Medie- og Journalisthøjskole DMJX. Foruden uddannelsen som journalist er jeg certificeret ICC-coach og Council Guide fra Ehama Institute og den første som blev certificeret til at bruge lederværktøjet Kommunikationsspejlet.

Det ikke-formelle

Jeg er menneske, kæreste, søster, datter, ven og nysgerrig på livet. En af heldigvis mange, der gerne vil gøre en positiv forskel i verden. Jeg er optaget af bæredygtighed og ansvarlighed. Mine personlige mærkesager er beskyttelse af bier (især de vilde bier), sikring af rent vand i hav og hane samt ligestilling mellem kønnene. Da jeg valgte netop de tre områder for en del år siden, var det bl.a. for at zoome lidt ind fra ”jeg må redde hele verden på en gang” tankegangen. Men som med alt, hvad man fokuserer på: jo mere jeg sætter mig ind i temaerne, jo mere komplekst bliver det.

Mere?

Den lidt længere version af mit CV kan du læse her, hvis du orker. Du kan også på LinkedIn-beskrivelsen følge mine opdateringer, hvis du bedre kan lide at blive klogere på potentielle samarbejdspartnere af den vej. Min tilgang til kommunikation og ledelse har jeg også beskrevet i en række bøger og artikler.

Læs mere her